Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kajaran ARTUR111
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
62% Spel op eigen helft 38%
2 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten weak
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Erzrumyan is nu in balbezit. Hovsepyan onderschept slim de pass. Arzumanyan is nu in balbezit. Erzrumyan rent richting de bal. Erzrumyan geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Hovsepyan speelt de bal door. Grigoryan rent richting de bal. Grigoryan met een sublieme pass. Fustikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Fustikyan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Nazaretsyan met de inworp. Grigoryan geeft een hoge lob. Daar is Arzumanyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fustikyan rent richting de bal. Fustikyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Hovsepyan passt de bal met de wreef. Tankyan rent richting de bal. Tankyan passt de bal met de wreef. Patyan geeft een hoge lob. Fustikyan krijgt zijn hoofd ertegen. Kroyan bokst de bal weg.

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Erzrumyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Peretsyan rent richting de bal. Peretsyan draait met de bal, schiet en ... Voskanyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kajaran - ARTUR111 1:0

43e minuut.
Hovsepyan speelt de bal door. Kasilyan is nu in balbezit. Arzumanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Arzumanyan geeft een lange en hoge pass. Kasilyan geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Hovsepyan met een sublieme pass. Patyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Patyan geeft een lange en hoge pass. Fustikyan is nu in balbezit. Fustikyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kajaran 63%, ARTUR111 37%.
Kajaran - ARTUR111 1:0

55e minuut.
Erzrumyan onderschept slim de pass. Hovsepyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Erzrumyan begaat een overtreding. Erzrumyan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kajaran 62%, ARTUR111 38%.
Kajaran - ARTUR111 1:0