Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LiverpoolKaren ARTUR111
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 16.3
slecht Schieten zwak
slecht Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Kocharyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Karamyan is nu in balbezit. Karamyan speelt de bal door. Stepanyan rent richting de bal. Stepanyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Toroyan geeft de bal voor. Inworp. Nazaretsyan met een snelle inworp. Grigoryan geeft een hoge lob. Fustikyan springt en kopt de bal. Yuspashyan bokst de bal weg.

20e minuut.
Egoyan is nu in balbezit. Isahakyan verovert de bal door een tackle van achteren. Isahakyan met een sublieme pass. Tunboyacyan rent richting de bal. Levonyan probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LiverpoolKaren 59%, ARTUR111 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LiverpoolKaren - ARTUR111 0:0

48e minuut.
Hovsepyan is nu in balbezit. Hovsepyan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Simonyan de bal. Fustikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Fustikyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Karamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hovsepyan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Karamyan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Karamyan met een snel genomen vrije trap. Peretsyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunboyacyan verovert de bal door een tackle van achteren. Tunboyacyan haalt uit met een fantastische trap. Voskanyan bokst de bal weg.

71e minuut.
Peretsyan geeft de bal voor. Egoyan kopt de bal weg. Daar is Stepanyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tunboyacyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunboyacyan schiet op doel. Voskanyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Keshishyan met een snelle inworp. Karamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Panosyan is nu in balbezit. Panosyan speelt de bal door. Tunboyacyan bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Stepanyan is nu in balbezit. Stepanyan draait met de bal, schiet en ... Levonyan met een sublieme pass. Tunboyacyan rent richting de bal. Tunboyacyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Egoyan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Isahakyan met de inworp. Stepanyan is nu in balbezit. Stepanyan geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tunboyacyan is nu in balbezit. Tunboyacyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LiverpoolKaren - ARTUR111 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LiverpoolKaren 46%, ARTUR111 54%.
LiverpoolKaren - ARTUR111 1:0