Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C KILIKIA LiverpoolKaren
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
33% Spel op eigen helft 67%
9 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 16.5
hopeless Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Beglaryan verovert de bal door een tackle van achteren. Shageldyan rent richting de bal. Noubaryan onderschept slim de pass. Beglaryan verovert de bal door een tackle van achteren. Beglaryan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C KILIKIA - LiverpoolKaren 1:0

28e minuut.
Inworp. Vardanyan met de inworp. Ghazaryan geeft een hoge lob. Beglaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Beglaryan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Karamyan controleert de bal met de borst. Shageldyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Shageldyan met een sublieme pass. Beglaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Beglaryan draait met de bal, schiet en ... Yuspashyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Klungelig pakt Simonyan de bal. Beglaryan rent richting de bal. Shageldyan is nu in balbezit. Beglaryan rent richting de bal. Beglaryan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C KILIKIA 34%, LiverpoolKaren 66%.
F.C KILIKIA - LiverpoolKaren 1:0

66e minuut.
Isahakyan passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Stepanyan de bal. Stepanyan met een sublieme pass. Tunboyacyan is nu in balbezit. Tunboyacyan draait met de bal, schiet en ... Kharatyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Mansuryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mansuryan passt de bal met de wreef. Charikyan probeert naar een medespeler te passen. Beglaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Beglaryan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C KILIKIA 32%, LiverpoolKaren 68%.
F.C KILIKIA - LiverpoolKaren 1:0