Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mr.a.ashotyan@mail.ru ARTUR111
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 17.8
zwak Schieten zwak
zwak Passen hopeloos
slecht Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Philiposyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigoryan onderschept slim de pass. Grigoryan met een sublieme pass. Fustikyan rent richting de bal. Fustikyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Inworp. Amirbekyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Philiposyan speelt de bal door. Telunts is nu in balbezit. Telunts haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
mr.a.ashotyan@mail.ru - ARTUR111 1:0

16e minuut.
Virabyan met een sublieme pass. Peretsyan rent richting de bal. Telunts verovert de bal door een tackle van achteren. Telunts haalt uit met een fantastische trap. Voskanyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mr.a.ashotyan@mail.ru - ARTUR111 2:0

29e minuut.
Grigoryan verovert de bal door een tackle van achteren. Grigoryan passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Janibekyan de bal. Fustikyan rent richting de bal. Fustikyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mr.a.ashotyan@mail.ru 48%, ARTUR111 52%.
mr.a.ashotyan@mail.ru - ARTUR111 2:0

46e minuut.
Karapetyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Karapetyan geeft een lange en hoge pass. Telunts bereikt de bal nog maar net als eerste. Telunts schiet op doel. Voskanyan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Amirbekyan rent richting de bal. Kasilyan verovert de bal door een tackle van achteren. Kasilyan speelt de bal door. Fustikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Fustikyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Mikaelyan niet meer kan verder spelen. Sahakyan komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Aroyan heeft problemen om de bal te vangen. Grigoryan is nu in balbezit. Grigoryan passt de bal in één keer door. Fustikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Fustikyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Karapetyan rent richting de bal. Panosyan is nu in balbezit. Karapetyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Panosyan moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Panosyan kan niet meer verder spelen. Harutyunyan komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mr.a.ashotyan@mail.ru 49%, ARTUR111 51%.
mr.a.ashotyan@mail.ru - ARTUR111 2:0