Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kaiserslautern Kajaran
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
16 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 14.9
poor Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Avetyan geeft de bal voor. Muradyan rent richting de bal. Mirumyan begaat een overtreding. Mirumyan krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Tovmassyan onderschept slim de pass. Tovmassyan geeft een hoge lob. Tamazyan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pandunts, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pandunts schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Daar is Kalenyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalenyan met een sublieme pass. Pandunts is nu in balbezit. Pandunts draait met de bal, schiet en ... Mheryan probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mirumyan zal de hoekschop nemen. Daar is Tankyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pandunts onderschept slim de pass. Pandunts draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pandunts rent richting de bal. Pandunts draait met de bal, schiet en ... Kroyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kaiserslautern - Kajaran 1:0

32e minuut.
Adamyan trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Kalenyan de bal. Kalenyan probeert naar een medespeler te passen. Pandunts rent richting de bal. Pandunts schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Tovmassyan rent richting de bal. Tovmassyan passt de bal met de wreef. Avetyan heeft problemen om de bal te vangen. Peretsyan rent richting de bal. Ter Petrosyan geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Kaputikyan geeft de bal voor. Tamazyan probeert naar een medespeler te passen. Kalenyan probeert naar een medespeler te passen. Pandunts bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandunts haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Kalenyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Arzumanyan rent richting de bal. Kalenyan onderschept slim de pass. Pandunts rent richting de bal. Pandunts haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kaiserslautern 41%, Kajaran 59%.
FC Kaiserslautern - Kajaran 1:0

52e minuut.
Tamazyan passt de bal zonder na te denken. Arzumanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Arzumanyan passt de bal in één keer door. Pandunts is nu in balbezit. Pandunts haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Muradyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Muradyan geeft een hoge lob. Kaputikyan rent richting de bal. Rostamyan onderschept slim de pass. Rostamyan geeft de bal voor. Nalbandyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Kalenyan rent richting de bal. Kalenyan passt de bal met de wreef. Mheryan rent richting de bal. Pandunts onderschept slim de pass. Pandunts draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Hovhannisyan is nu in balbezit. Hovhannisyan geeft een lange en hoge pass. Kalenyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pandunts is nu in balbezit. Pandunts haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Peretsyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovmassyan onderschept slim de pass. Peretsyan rent richting de bal. Mirumyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirumyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kaiserslautern 41%, Kajaran 59%.
FC Kaiserslautern - Kajaran 1:0