Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jauregui L LiverpoolKaren
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 15.8
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


22e minuut.
Onoyan onderschept slim de pass. Onoyan probeert naar een medespeler te passen. Amirbekyan is nu in balbezit. Zatikyan rent richting de bal. Zatikyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Geghamyan kan de bal niet met de borst controleren. Stepanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunboyacyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Stepanyan rent richting de bal. Stepanyan haalt uit met een fantastische trap. Dabaghyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jauregui L - LiverpoolKaren 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jauregui L 58%, LiverpoolKaren 42%.
Jauregui L - LiverpoolKaren 0:1

47e minuut.
Keshishyan rent richting de bal. Philiposyan verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Noubaryan zijn tegenspeler op de grond. Noubaryan krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Simonyan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Piloyan met de inworp. Amirbekyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Amirbekyan geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Amirbekyan is nu in balbezit. Noubaryan onderschept slim de pass. Noubaryan probeert naar een medespeler te passen. Tunboyacyan rent richting de bal. Tunboyacyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Kocharyan geeft de bal voor. Toroyan probeert de bal aan de voet te houden. Zatikyan is nu in balbezit. Zatikyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jauregui L - LiverpoolKaren 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jauregui L 38%, LiverpoolKaren 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jauregui L - LiverpoolKaren 1:1