Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C KILIKIA FC Kaiserslautern
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
11 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.6 gemiddelde waardering 20.8
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
hopeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Tovmassyan geeft een hoge lob. Tamazyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamazyan probeert naar een medespeler te passen. Pandunts is nu in balbezit. Pandunts schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Pandunts rent richting de bal. Xachikyan is nu in balbezit. Kalenyan onderschept slim de pass. Pandunts rent richting de bal. Pandunts haalt uit met een fantastische trap. Kharatyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Inworp. Ghazaryan met een snelle inworp. Shageldyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Shageldyan draait met de bal, schiet en ... Charikyan krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C KILIKIA - FC Kaiserslautern 1:0

37e minuut.
Avetyan is nu in balbezit. Charikyan is nu in balbezit. Charikyan speelt de bal door. Shageldyan rent richting de bal. Shageldyan haalt uit met een fantastische trap. Nalbandyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C KILIKIA 45%, FC Kaiserslautern 55%.
F.C KILIKIA - FC Kaiserslautern 1:0

58e minuut.
Doeltrap. Nalbandyan met een harde bal richting middenveld. Toroyan kopt de bal weg. Daar is Kaputikyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shageldyan geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Avetyan geeft een hoge lob. Inworp. Charikyan met de inworp. Shageldyan is nu in balbezit. Shageldyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Adamyan geeft een lange en hoge pass. Mirumyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirumyan met een sublieme pass. Kalenyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalenyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C KILIKIA 66%, FC Kaiserslautern 34%.
F.C KILIKIA - FC Kaiserslautern 1:0