Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ARTUR111 Njdeh
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17.6
weak Schieten weak
hopeless Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Hovsepyan geeft een hoge lob. Pachajyan probeert naar een medespeler te passen. Levonyan rent richting de bal. Nigoghosyan verovert de bal door een tackle van achteren. Nigoghosyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Hovsepyan probeert naar een medespeler te passen. Fustikyan is nu in balbezit. Kaputikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Fustikyan verovert de bal door een tackle van achteren. Fustikyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Kasilyan met een sublieme pass. Grigoryan rent richting de bal. Grigoryan passt de bal zonder na te denken. Fustikyan rent richting de bal. Fustikyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Kasilyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mousheghyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mousheghyan speelt de bal door. Sanamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanamyan geeft een hoge lob. Voskanyan bokst de bal weg.

38e minuut.
Klungelig pakt Egoyan de bal. Pachajyan verovert de bal door een tackle van achteren. Pachajyan probeert naar een medespeler te passen. Nigoghosyan is nu in balbezit. Nigoghosyan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ARTUR111 - Njdeh 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARTUR111 50%, Njdeh 50%.
ARTUR111 - Njdeh 0:1

78e minuut.
Nazaretsyan passt de bal zonder na te denken. Grigoryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigoryan probeert naar een medespeler te passen. Fustikyan is nu in balbezit. Fustikyan haalt uit met een fantastische trap. Avetikyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARTUR111 65%, Njdeh 35%.
ARTUR111 - Njdeh 0:1