Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LiverpoolKaren Kajaran
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 15.3
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


12e minuut.
Kocharyan kopt de bal weg. Stepanyan rent richting de bal. Stepanyan met een sublieme pass. Tunboyacyan heeft problemen om de bal te vangen. Tunboyacyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LiverpoolKaren - Kajaran 1:0

28e minuut.
Hovhannisyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hovhannisyan met een sublieme pass. Yesayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Peretsyan verovert de bal door een tackle van achteren. Peretsyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Karamyan geeft een lange en hoge pass. Tankyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Noubaryan verovert de bal door een tackle van achteren. Stepanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Stepanyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Arturyan verovert de bal door een tackle van achteren. Arturyan geeft een hoge lob. Toroyan heeft problemen om de bal te vangen. Mirumyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirumyan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LiverpoolKaren 45%, Kajaran 55%.
LiverpoolKaren - Kajaran 1:0

55e minuut.
Arzumanyan is nu in balbezit. Stepanyan is nu in balbezit. Stepanyan passt de bal in één keer door. Tunboyacyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunboyacyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LiverpoolKaren - Kajaran 2:0

70e minuut.
Muradyan rent richting de bal. Tunboyacyan onderschept slim de pass. Tunboyacyan met een sublieme pass. Kocharyan is nu in balbezit. Kocharyan geeft de bal voor. Kroyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Arzumanyan geeft een hoge lob. Inworp. Isahakyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stepanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Stepanyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LiverpoolKaren 36%, Kajaran 64%.
LiverpoolKaren - Kajaran 2:0