Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Axvan Gevorgyan VASILI
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
62% Spel op eigen helft 38%
9 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 20.4
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Yesayan rent richting de bal. Nshanyan begaat een overtreding. Yesayan raakt geblesseerd tijdens het duel. Yesayan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bagratuni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagratuni draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Hovhannisyan de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Yesayan geeft de bal voor. Barseghyan probeert de bal met de borst te controleren. Barseghyan geeft een lange en hoge pass. Nshanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nshanyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Jigarkhanyan probeert naar een medespeler te passen. Khchoyan is nu in balbezit. Khchoyan passt de bal met de wreef. Aroyan is nu in balbezit. Aroyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Vardanyan is nu in balbezit. Khchoyan verovert de bal door een tackle van achteren. Khchoyan probeert naar een medespeler te passen. Aroyan is nu in balbezit. Aroyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Khchoyan onderschept slim de pass. Khchoyan passt de bal zonder na te denken. Nshanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nshanyan geeft een lange en hoge pass. Aroyan krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Axvan Gevorgyan - VASILI 0:1

39e minuut.
Shalunts passt de bal in één keer door. Hovhannisyan geeft de bal voor. Yesayan kan de bal niet met de borst controleren. Nshanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nshanyan geeft een lange en hoge pass. Hovakimyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Bagratuni rent richting de bal. Bagratuni haalt uit met een fantastische trap. Barseghyan controleert de bal met de borst. Nshanyan rent richting de bal. Nshanyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Khchoyan verovert de bal door een tackle van achteren. Khchoyan probeert naar een medespeler te passen. Khorenyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Aroyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Aroyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Axvan Gevorgyan - VASILI 0:2

45e minuut.
Khchoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Khchoyan haalt uit met een fantastische trap. Khorenyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Nshanyan neemt de hoekschop. Hovakimyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Axvan Gevorgyan 71%, VASILI 29%.
Axvan Gevorgyan - VASILI 0:2

49e minuut.
Yanikyan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Aghaxanyan komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Khchoyan rent richting de bal. Vardanyan speelt de bal door. Grigoryan geeft een lange en hoge pass. Khchoyan heeft problemen om de bal te vangen. Khchoyan draait met de bal, schiet en ... Hovakimyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Khorenyan rent richting de bal. Khorenyan probeert naar een medespeler te passen. Jigarkhanyan speelt de bal door. Bagratuni rent richting de bal. Bagratuni schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Axvan Gevorgyan 53%, VASILI 47%.
Axvan Gevorgyan - VASILI 0:2