Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
АРТУР G.P.O.A.G
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 20
5 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 19.2
unsatisfactory Schieten average
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


1e minuut.
Jamgochyan passt de bal in één keer door. Kaladjyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaladjyan geeft een hoge lob. Daar is Avetissyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Avetissyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
АРТУР - G.P.O.A.G 0:1

3e minuut.
Sevakyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sevakyan passt de bal met de wreef. Bakalyan rent richting de bal. Avetissyan verovert de bal door een tackle van achteren. Avetissyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Sevakyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hovivyan met een sublieme pass. Kaladjyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Avetissyan onderschept slim de pass. Avetissyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Doeltrap. Hambartsumyan met een harde bal richting middenveld. Balyan kopt de bal weg. Mirumyan is nu in balbezit. Mirumyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Bakalyan is nu in balbezit. Keledjyan verovert de bal door een tackle van achteren. Keledjyan passt de bal in één keer door. Avetissyan rent richting de bal. Avetissyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Bakalyan passt de bal zonder na te denken. Mirumyan is nu in balbezit. Mirumyan passt de bal zonder na te denken. Avetissyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Avetissyan haalt uit met een fantastische trap. Hambartsumyan bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Keledjyan zal de hoekschop nemen. Avetissyan springt en kopt de bal. Hambartsumyan bokst de bal weg. Avetissyan rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Darchinyan neemt de hoekschop. Sisakyan rent richting de bal. Avetissyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Avetissyan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
АРТУР - G.P.O.A.G 0:2

27e minuut.
Soghomonyan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Darchinyan met een snelle inworp. Mirumyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirumyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Malakyan speelt de bal door. Jamgochyan rent richting de bal. Balyan begaat een overtreding. Jamgochyan wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: АРТУР 62%, G.P.O.A.G 38%.
АРТУР - G.P.O.A.G 0:2

56e minuut.
Bakalyan geeft de bal voor. Daar is Kaladjyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Darchinyan met een sublieme pass. Avetissyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Avetissyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
АРТУР - G.P.O.A.G 0:3

58e minuut.
Darchinyan rent richting de bal. Kaladjyan rent richting de bal. Kaladjyan passt de bal zonder na te denken. Avetissyan is nu in balbezit. Avetissyan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Balyan rent richting de bal. Eskandaryan verovert de bal door een tackle van achteren. Eskandaryan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Khachikyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Avetissyan is nu in balbezit. De bal vliegt tegen de lat. Avetissyan is nu in balbezit. Avetissyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
АРТУР - G.P.O.A.G 0:4

63e minuut.
Bakalyan probeert naar een medespeler te passen. Baveyan is nu in balbezit. Jamgochyan verovert de bal door een tackle van achteren. Jamgochyan draait met de bal, schiet en ... Hunanyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Balyan rent richting de bal. Balyan probeert naar een medespeler te passen. Mirumyan met een sublieme pass. Avetissyan rent richting de bal. Avetissyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Soghomonyan rent richting de bal. Mirumyan onderschept slim de pass. Mirumyan passt de bal in één keer door. Avetissyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Avetissyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Zoloyan geeft een lange en hoge pass. Balyan heeft problemen om de bal te vangen. Malakyan probeert naar een medespeler te passen. Jamgochyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamgochyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: АРТУР 61%, G.P.O.A.G 39%.
АРТУР - G.P.O.A.G 0:4