Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NAREK SHAHINYAN Avagyan
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 15
weak Schieten hopeless
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Pandunts bereikt de bal nog maar net als eerste. Nersesyan rent richting de bal. Andreasyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Andreasyan krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Zorabyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hovsepyan is nu in balbezit. Zorabyan verovert de bal door een tackle van achteren. Zorabyan haalt uit met een fantastische trap. Janibekyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NAREK SHAHINYAN - Avagyan 1:0

16e minuut.
Ter Petrosyan passt de bal met de wreef. Sahakyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Karapetyan begaat een overtreding. Karapetyan krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Berberyan probeert naar een medespeler te passen. Adamyan probeert naar een medespeler te passen. Terryan rent richting de bal. Sanosyan rent richting de bal. Sanosyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Ter Petrosyan rent richting de bal. Andreasyan rent richting de bal. Gasparyan rent richting de bal. Andreasyan verovert de bal door een tackle van achteren. Andreasyan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Janibekyan trapt de bal weg. Adamyan probeert naar een medespeler te passen. Zorabyan is nu in balbezit. Zorabyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NAREK SHAHINYAN - Avagyan 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NAREK SHAHINYAN 52%, Avagyan 48%.
NAREK SHAHINYAN - Avagyan 2:0

67e minuut.
Sanosyan verovert de bal door een tackle van achteren. Sanosyan schiet op doel. Manucharyan kan de bal niet met de borst controleren. Zorabyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zorabyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NAREK SHAHINYAN 37%, Avagyan 63%.
NAREK SHAHINYAN - Avagyan 2:0