Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Avagyan NAREK SHAHINYAN
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
9 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 18.6
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen hopeless


27e minuut.
Gasparyan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Andreasyan. Gasparyan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Adamyan met een snel genomen vrije trap. Zorabyan kan de bal niet met de borst controleren. Zorabyan passt de bal met de wreef. Sanosyan is nu in balbezit. Sanosyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Berberyan passt de bal met de wreef. Andreasyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ter Petrosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ter Petrosyan draait met de bal, schiet en ... Avagyan probeert de bal aan de voet te houden. Martirosyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Kharatyan rent richting de bal. Adamyan onderschept slim de pass. Adamyan probeert naar een medespeler te passen. Ter Petrosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ter Petrosyan passt de bal met de wreef. Martirosyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Sanosyan kopt de bal weg. Adamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Berberyan onderschept slim de pass. Zorabyan onderschept slim de pass. Zorabyan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Janibekyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Avagyan - NAREK SHAHINYAN 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avagyan 38%, NAREK SHAHINYAN 62%.
Avagyan - NAREK SHAHINYAN 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avagyan 41%, NAREK SHAHINYAN 59%.
Avagyan - NAREK SHAHINYAN 0:1