Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ARAASLAMYAM2 Axvan Gevorgyan
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 18.3
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Khorenyan geeft de bal voor. Shalunts kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Ghazaryan de bal onder controle te krijgen. Nshanyan is nu in balbezit. Nshanyan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ARAASLAMYAM2 - Axvan Gevorgyan 0:1

10e minuut.
Artsruni kopt de bal weg. Khorenyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sismanyan rent richting de bal. Sismanyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ARAASLAMYAM2 - Axvan Gevorgyan 1:1

18e minuut.
Arzumanyan probeert naar een medespeler te passen. Artsruni rent richting de bal. Artsruni passt de bal in één keer door. Sismanyan rent richting de bal. Sismanyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ARAASLAMYAM2 - Axvan Gevorgyan 2:1

21e minuut.
Baveyan geeft de bal voor. Arzumanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nshanyan onderschept slim de pass. Nshanyan schiet op doel. Ghazaryan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ARAASLAMYAM2 - Axvan Gevorgyan 2:2

23e minuut.
Artsruni is nu in balbezit. Vardanyan rent richting de bal. Artsruni begaat een overtreding. Artsruni krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Hovhannisyan met een snelle inworp. Fustikyan rent richting de bal. Fustikyan geeft een hoge lob. Sismanyan rent richting de bal. Sismanyan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Hovhannisyan passt de bal in één keer door. Zakaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagratuni rent richting de bal. Nshanyan rent richting de bal. Nshanyan draait met de bal, schiet en ... Damadyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ARAASLAMYAM2 - Axvan Gevorgyan 2:3

34e minuut.
Vardanyan kan de bal niet met de borst controleren. Artsruni is nu in balbezit. Vardanyan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Vardanyan naar de kleedkamers voor een vroege douche.

37e minuut.
Sismanyan onderschept slim de pass. Artsruni rent richting de bal. Devoyan is nu in balbezit. Artsruni verovert de bal door een tackle van achteren. Artsruni draait met de bal, schiet en ... Hovakimyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Devoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Devoyan met een sublieme pass. Kaputikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagratuni verovert de bal door een tackle van achteren. Bagratuni draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARAASLAMYAM2 40%, Axvan Gevorgyan 60%.
ARAASLAMYAM2 - Axvan Gevorgyan 2:3

55e minuut.
Kaputikyan met een sublieme pass. Artsruni heeft problemen om de bal te vangen. Artsruni passt de bal in één keer door. Sismanyan is nu in balbezit. Sismanyan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Yesayan onderschept slim de pass. Fustikyan rent richting de bal. Fustikyan speelt de bal door. Sismanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sismanyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ARAASLAMYAM2 - Axvan Gevorgyan 3:3

88e minuut.
Devoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Devoyan passt de bal zonder na te denken. Bagratuni probeert de bal aan de voet te houden. Nshanyan rent richting de bal. Nshanyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARAASLAMYAM2 43%, Axvan Gevorgyan 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ARAASLAMYAM2 - Axvan Gevorgyan 3:3