Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Axvan Gevorgyan ARAASLAMYAM2
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 16.6
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


16e minuut.
Avetissyan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grigoryan met een snelle inworp. Jigarkhanyan rent richting de bal. Jigarkhanyan geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Devoyan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kupelyan komt het veld opgelopen. Vardanyan met een snelle inworp. Bagratuni is nu in balbezit. Bagratuni passt de bal met de wreef. Nshanyan heeft problemen om de bal te vangen. Nshanyan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Axvan Gevorgyan - ARAASLAMYAM2 1:0

29e minuut.
Kupelyan geeft een lange en hoge pass. Hovhannisyan probeert de bal aan de voet te houden. Nshanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagratuni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagratuni draait met de bal, schiet en ... Damadyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Kupelyan verovert de bal door een tackle van achteren. Bagratuni bereikt de bal nog maar net als eerste. Arzumanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagratuni onderschept slim de pass. Bagratuni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Axvan Gevorgyan 53%, ARAASLAMYAM2 47%.
Axvan Gevorgyan - ARAASLAMYAM2 1:0

49e minuut.
Arzumanyan is nu in balbezit. Arzumanyan met een sublieme pass. Kupelyan probeert naar een medespeler te passen. Nshanyan is nu in balbezit. Nshanyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Avetissyan rent richting de bal. Avetissyan geeft een hoge lob. Yesayan rent richting de bal. Fustikyan is nu in balbezit. Fustikyan geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Shalunts geeft de bal voor. Vardanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Vardanyan passt de bal in één keer door. Bagratuni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagratuni haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Arzumanyan is nu in balbezit. Nshanyan onderschept slim de pass. Bagratuni rent richting de bal. Bagratuni schiet op doel. Zakaryan probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Axvan Gevorgyan - ARAASLAMYAM2 2:0

71e minuut.
Shalunts speelt de bal door. Arzumanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Arzumanyan passt de bal in één keer door. Nshanyan is nu in balbezit. Nshanyan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Axvan Gevorgyan 42%, ARAASLAMYAM2 58%.
Axvan Gevorgyan - ARAASLAMYAM2 2:0