Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NAREK SHAHINYAN Axvan Gevorgyan
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tsolakyan trapt de bal weg van het doel. Adamyan kopt de bal weg. Zorabyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zorabyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Sanosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanosyan schiet op doel. Sahakyan kopt de bal weg. Zorabyan rent richting de bal. Zorabyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NAREK SHAHINYAN - Axvan Gevorgyan 1:0

34e minuut.
Nersesyan heeft problemen om de bal te vangen. Adamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamyan speelt de bal door. Klungelig pakt Zorabyan de bal. Zorabyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Sanosyan is nu in balbezit. Devoyan verovert de bal door een tackle van achteren. Zorabyan is nu in balbezit. Sanosyan rent richting de bal. Sanosyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Nersesyan is nu in balbezit. Bagratuni onderschept slim de pass. Bagratuni passt de bal met de wreef. Nshanyan rent richting de bal. Nshanyan schiet op doel. Martirosyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NAREK SHAHINYAN 52%, Axvan Gevorgyan 48%.
NAREK SHAHINYAN - Axvan Gevorgyan 1:0

59e minuut.
Terryan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tankyan komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Devoyan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sanosyan de bal. Devoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanosyan is nu in balbezit. Sanosyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Adamyan rent richting de bal. Adamyan probeert naar een medespeler te passen. Sahakyan is nu in balbezit. Sahakyan schiet op doel. Tsolakyan probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Nersesyan is nu in balbezit. Met opzet legt Vardanyan zijn tegenspeler op de grond. Nersesyan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nersesyan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Khorenyan geeft een hoge lob. Zorabyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zorabyan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NAREK SHAHINYAN 42%, Axvan Gevorgyan 58%.
NAREK SHAHINYAN - Axvan Gevorgyan 1:0