Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ARAASLAMYAM2 G.P.O.A.G
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 16
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


10e minuut.
Onanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Papazyan onderschept slim de pass. Papazyan speelt de bal door. Avetissyan is nu in balbezit. Avetissyan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Damadyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Arzumanyan onderschept slim de pass. Balyan verovert de bal door een tackle van achteren. Balyan met een sublieme pass. Avetissyan rent richting de bal. Avetissyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Papazyan passt de bal in één keer door. Onanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Avetissyan verovert de bal door een tackle van achteren. Avetissyan haalt uit met een fantastische trap. Damadyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ARAASLAMYAM2 - G.P.O.A.G 0:1

32e minuut.
Keledjyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Keledjyan geeft de bal voor. Daar is Onanyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Avetissyan is nu in balbezit. Avetissyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Balyan rent richting de bal. Artsruni verovert de bal door een tackle van achteren. Hayrikyan probeert naar een medespeler te passen. Balyan probeert de bal met de borst te controleren. Artsruni rent richting de bal. Hunanyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARAASLAMYAM2 58%, G.P.O.A.G 42%.
ARAASLAMYAM2 - G.P.O.A.G 0:1

49e minuut.
Papazyan passt de bal zonder na te denken. Balyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Balyan speelt de bal door. Avetissyan rent richting de bal. Avetissyan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

53e minuut.
Papazyan passt de bal in één keer door. Artsruni bereikt de bal nog maar net als eerste. Artsruni speelt de bal door. Sismanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sismanyan schiet op doel. Hunanyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Nikosyan passt de bal in één keer door. Balyan is nu in balbezit. Artsruni is nu in balbezit. Artsruni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ARAASLAMYAM2 - G.P.O.A.G 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARAASLAMYAM2 50%, G.P.O.A.G 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ARAASLAMYAM2 - G.P.O.A.G 1:1