Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Avagyan G.P.O.A.G
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.8 gemiddelde waardering 16.2
hopeless Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Hayrikyan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Avetikyan met een snelle inworp. Ter Petrosyan geeft de bal voor. Yepremyan kopt de bal weg. Hunanyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Andreasyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreasyan schiet op doel. Hunanyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Avagyan - G.P.O.A.G 1:0

8e minuut.
Kakussyan is nu in balbezit. Kakussyan met een sublieme pass. Berberyan rent richting de bal. Avetissyan onderschept slim de pass. Avetissyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Ter Petrosyan met een sublieme pass. Andreasyan is nu in balbezit. Balyan verovert de bal door een tackle van achteren. Ter Petrosyan is nu in balbezit. Ter Petrosyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Yepremyan passt de bal met de wreef. Bekyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekyan geeft een hoge lob. Avetissyan is nu in balbezit. Avetissyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Klungelig pakt Karapetyan de bal. Karapetyan met een sublieme pass. Khchoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hovivyan verovert de bal door een tackle van achteren. Hovivyan passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Shageldyan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Avetikyan met een snelle inworp. Ter Petrosyan rent richting de bal. Ter Petrosyan geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avagyan 49%, G.P.O.A.G 51%.
Avagyan - G.P.O.A.G 1:0

84e minuut.
Berberyan speelt de bal door. Khchoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Khchoyan passt de bal in één keer door. Andreasyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreasyan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avagyan 37%, G.P.O.A.G 63%.
Avagyan - G.P.O.A.G 1:0