Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ACMILAN ARMENIA arosh06
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
5 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 16.1
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


27e minuut.
Lusinyan rent richting de bal. Lusinyan passt de bal in één keer door. Bekyan kan de bal niet met de borst controleren. Kapukranyan is nu in balbezit. Kapukranyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Davtyan speelt de bal door. Abrahamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Satunts verovert de bal door een tackle van achteren. Satunts haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Shalunts de bal onder controle te krijgen. Sharoyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

40e minuut.
Aghaxanyan met de inworp. Mouradyan heeft problemen om de bal te vangen. Mouradyan speelt de bal door. Lusinyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Lusinyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ACMILAN ARMENIA 41%, arosh06 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ACMILAN ARMENIA - arosh06 0:0

49e minuut.
Xachikyan geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Shalunts de bal onder controle te krijgen. Suzmenyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Suzmenyan geeft een hoge lob. Satunts springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Bekyan probeert de bal met de borst te controleren. Mouradyan rent richting de bal. Bekyan begaat een overtreding. Bekyan krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Mikoyan kopt de bal weg. Aghaxanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Davtyan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Davtyan naar de kleedkamers voor een vroege douche.

71e minuut.
Samvelyan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Miranyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kapukranyan kan de bal niet met de borst controleren. Kapukranyan draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Lusinyan speelt de bal door. Kapukranyan is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Estupyan ... Strafschop! Kapukranyan raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Kapukranyan neemt zijn aanloop. Emilyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ACMILAN ARMENIA - arosh06 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ACMILAN ARMENIA 53%, arosh06 47%.
ACMILAN ARMENIA - arosh06 0:1