Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SFIRM Baern Munchen
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 16.9
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Kalenyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalenyan geeft de bal voor. Armenakyan is nu in balbezit. Zakaryan rent richting de bal. Zakaryan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Zakaryan is nu in balbezit. Armenakyan is nu in balbezit. Yervinyan verovert de bal door een tackle van achteren. Zakaryan verovert de bal door een tackle van achteren. Zakaryan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SFIRM - Baern Munchen 1:0

18e minuut.
Margaryan met een sublieme pass. Zakaryan rent richting de bal. Zakaryan passt de bal in één keer door. Armenakyan is nu in balbezit. Armenakyan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

19e minuut.
Emilyan passt de bal zonder na te denken. Chitilyan heeft problemen om de bal te vangen. Armenakyan is nu in balbezit. Armenakyan draait met de bal, schiet en ... Ghoukassyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SFIRM - Baern Munchen 2:0

35e minuut.
Shalunts is nu in balbezit. Shalunts geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Emilyan met de inworp. Zakaryan geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Mamikonyan geeft een lange en hoge pass. Daar is Yedigaryan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yedigaryan geeft een hoge lob. Daar is Armenakyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Armenakyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SFIRM - Baern Munchen 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SFIRM 49%, Baern Munchen 51%.
SFIRM - Baern Munchen 3:0

57e minuut.
Hovakimyan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Der Malkhasyan met de inworp. Klungelig pakt Makhanyan de bal. Makhanyan geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SFIRM 43%, Baern Munchen 57%.
SFIRM - Baern Munchen 3:0