Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SFIRM goris-04
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 20.1
weak Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Hovakimyan is nu in balbezit. Manukyan onderschept slim de pass. Manukyan passt de bal met de wreef. Shahinyan is nu in balbezit. Shahinyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Artsruni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mihranyan rent richting de bal. Met opzet legt Keledjyan zijn tegenspeler op de grond. Keledjyan is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

16e minuut.
Nikolayan geeft een hoge lob. Manukyan speelt de bal door. Klungelig pakt Hovakimyan de bal. Mihranyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihranyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SFIRM - goris-04 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SFIRM 63%, goris-04 37%.
SFIRM - goris-04 0:1

62e minuut.
Yedigaryan is nu in balbezit. Yedigaryan passt de bal met de wreef. Onoyan is nu in balbezit. Armenakyan rent richting de bal. Armenakyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SFIRM - goris-04 1:1

74e minuut.
Daar is Onoyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Emilyan is nu in balbezit. Onoyan rent richting de bal. Emilyan verovert de bal door een tackle van achteren. Emilyan passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SFIRM 58%, goris-04 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SFIRM - goris-04 1:1