Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Artashat ACMILAN ARMENIA
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
34% Spel op eigen helft 66%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 17.3
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Jknavoryan rent richting de bal. Papazyan onderschept slim de pass. Papazyan probeert naar een medespeler te passen. Tovmassyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovmassyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Artashat - ACMILAN ARMENIA 1:0

15e minuut.
Jknavoryan geeft de bal voor. Vahanyan is nu in balbezit. Vahanyan probeert naar een medespeler te passen. Tovmassyan rent richting de bal. Tovmassyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Tovmassyan de bal. Tovmassyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Khachaturyan onderschept slim de pass. Khachaturyan met een sublieme pass. Satunts bereikt de bal nog maar net als eerste. Satunts haalt uit met een fantastische trap. Nersesyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Artashat - ACMILAN ARMENIA 1:1

24e minuut.
Hamikyan met een sublieme pass. Tovmassyan is nu in balbezit. Khachaturyan is nu in balbezit. Tovmassyan verovert de bal door een tackle van achteren. Tovmassyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Samvelyan is nu in balbezit. Tovmassyan verovert de bal door een tackle van achteren. Tovmassyan passt de bal met de wreef. Papazyan rent richting de bal. Papazyan schiet op doel. Emilyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Estupyan geeft een hoge lob. Khachaturyan kopt de bal weg. Kirakosyan is nu in balbezit. Davtyan onderschept slim de pass. Davtyan schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Artashat - ACMILAN ARMENIA 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Artashat 41%, ACMILAN ARMENIA 59%.
FC Artashat - ACMILAN ARMENIA 1:2

55e minuut.
Davtyan is nu in balbezit. Kirakosyan begaat een overtreding. Davtyan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bekyan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Egoyan rent richting de bal. Satunts verovert de bal door een tackle van achteren. Satunts haalt uit met een fantastische trap. Nersesyan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Artashat - ACMILAN ARMENIA 1:3

66e minuut.
Xostikyan rent richting de bal. Xostikyan speelt de bal door. Tovmassyan is nu in balbezit. Tovmassyan haalt uit met een fantastische trap. Estupyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vahanyan zal de hoekschop nemen. Hunanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunanyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Bekyan passt de bal zonder na te denken. Kirakosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Satunts schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Satunts krijgt een gele kaart. Kirakosyan roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Kirakosyan kan niet meer verder spelen. Mkchyan komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Xostikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Xostikyan geeft een lange en hoge pass. Bekyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunanyan verovert de bal door een tackle van achteren. Hunanyan probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Artashat 27%, ACMILAN ARMENIA 73%.
FC Artashat - ACMILAN ARMENIA 1:3