Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ASHOT Baern Munchen
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 16.4
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


11e minuut.
Harutyunyan probeert naar een medespeler te passen. Gevorkyan probeert naar een medespeler te passen. Sanasaryan rent richting de bal. Ambartsumyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambartsumyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Chitilyan probeert naar een medespeler te passen. Yeghiazaryan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gevorkyan. Gevorkyan krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Der Malkhasyan rent richting de bal. Der Malkhasyan probeert naar een medespeler te passen. Sarafyan rent richting de bal. Sarafyan schiet op doel. Melikyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ASHOT - Baern Munchen 0:1

33e minuut.
Yeghiazaryan speelt de bal door. Makhanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Makhanyan passt de bal met de wreef. Sarafyan is nu in balbezit. Sarafyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Chitilyan speelt de bal door. Khachunts geeft een hoge lob. Klungelig pakt Davtyan de bal. Sanasaryan rent richting de bal. Sanasaryan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASHOT 62%, Baern Munchen 38%.
ASHOT - Baern Munchen 0:1

48e minuut.
Israelyan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Davtyan met de inworp. Daar is Ambartsumyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ambartsumyan geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

87e minuut.
Mkoyan met een harde bal richting middenveld. Yeghiazaryan kopt de bal weg. Klungelig pakt Harutyunyan de bal. Sarafyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarafyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASHOT 31%, Baern Munchen 69%.
ASHOT - Baern Munchen 0:1