Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ASHOT ACMILAN ARMENIA
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 17.8
slecht Schieten zwak
hopeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


4e minuut.
Sanasaryan draait met de bal, schiet en ... Estupyan kopt de bal weg. Jknavoryan heeft problemen om de bal te vangen. Ambartsumyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambartsumyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Harutyunyan geeft een lange en hoge pass. Khachaturyan rent richting de bal. Sanasaryan onderschept slim de pass. Sanasaryan schiet op doel. Estupyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Davtyan geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Estupyan de bal onder controle te krijgen. Jknavoryan is nu in balbezit. Ambartsumyan onderschept slim de pass. Ambartsumyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ASHOT - ACMILAN ARMENIA 1:0

21e minuut.
Balabekyan rent richting de bal. Balabekyan speelt de bal door. Harutyunyan geeft een lange en hoge pass. Sanasaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanasaryan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Suzmenyan probeert naar een medespeler te passen. Satunts is nu in balbezit. Harutyunyan rent richting de bal. Satunts onderschept slim de pass. Satunts haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASHOT 43%, ACMILAN ARMENIA 57%.
ASHOT - ACMILAN ARMENIA 1:0

47e minuut.
Panosyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Harutyunyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Harutyunyan passt de bal zonder na te denken. Ambartsumyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambartsumyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Emilyan rent richting de bal. Satunts bereikt de bal nog maar net als eerste. Emilyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Emilyan krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Jknavoryan probeert de bal met de borst te controleren. Harutyunyan speelt de bal door. Bekyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanasaryan onderschept slim de pass. Sanasaryan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ASHOT - ACMILAN ARMENIA 2:0

81e minuut.
Davtyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Samvelyan begaat een overtreding. Davtyan raakt geblesseerd tijdens het duel. Gevorkyan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sanasaryan rent richting de bal. Sanasaryan schiet op doel. Emilyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Khachunts geeft een lange en hoge pass. Jknavoryan heeft problemen om de bal te vangen. Sanasaryan maakt een afschuwelijke overtreding. Sanasaryan is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASHOT 50%, ACMILAN ARMENIA 50%.
ASHOT - ACMILAN ARMENIA 2:0