Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SFIRM ASHOT
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 17.8
matig Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


6e minuut.
Emilyan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yedigaryan. Emilyan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gevorkyan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Nikolayan kopt de bal weg. Klungelig pakt Keledjyan de bal. Ambartsumyan rent richting de bal. Ambartsumyan haalt uit met een fantastische trap. Karapetyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Zakaryan rent richting de bal. Khachunts is nu in balbezit. Armenakyan rent richting de bal. Armenakyan schiet op doel. Melikyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SFIRM - ASHOT 1:0

31e minuut.
Keledjyan verovert de bal door een tackle van achteren. Harutyunyan rent richting de bal. Ambartsumyan rent richting de bal. Ambartsumyan draait met de bal, schiet en ... Darbinyan probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Keledjyan passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Zakaryan de bal. Zakaryan passt de bal zonder na te denken. Armenakyan rent richting de bal. Armenakyan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SFIRM 50%, ASHOT 50%.
SFIRM - ASHOT 1:0

48e minuut.
Keledjyan speelt de bal door. Harutyunyan rent richting de bal. Harutyunyan probeert naar een medespeler te passen. Gabrielyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabrielyan draait met de bal, schiet en ... Karapetyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Mkoyan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Shageldyan komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Darbinyan rent richting de bal. Keledjyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabrielyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gabrielyan krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Shageldyan is nu in balbezit. Shageldyan geeft de bal voor. Darbinyan heeft problemen om de bal te vangen. Gabrielyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabrielyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SFIRM - ASHOT 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SFIRM 60%, ASHOT 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SFIRM - ASHOT 1:1