Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ASHOT SFIRM
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
4 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 19.8
slecht Schieten matig
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Zakaryan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

4e minuut.
Margaryan speelt de bal door. Sanasaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Keledjyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanasaryan verovert de bal door een tackle van achteren. Sanasaryan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Emilyan verovert de bal door een tackle van achteren. Emilyan speelt de bal door. Armenakyan rent richting de bal. Armenakyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ASHOT - SFIRM 0:1

23e minuut.
Harutyunyan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lusinyan komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASHOT 40%, SFIRM 60%.
ASHOT - SFIRM 0:1

48e minuut.
Daar is Keledjyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ambartsumyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Keledjyan begaat een overtreding. Ambartsumyan raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ambartsumyan kan niet meer verder spelen. Gabrielyan komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Margaryan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Davtyan met een snelle inworp. Gabrielyan is nu in balbezit. Gabrielyan geeft een lange en hoge pass. Karapetyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

52e minuut.
Hovakimyan geeft de bal voor. Shageldyan heeft problemen om de bal te vangen. Armenakyan onderschept slim de pass. Armenakyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Khachunts geeft de bal voor. Daar is Hovakimyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sanasaryan rent richting de bal. Gabrielyan is nu in balbezit. Gabrielyan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ASHOT - SFIRM 1:1

83e minuut.
Hovakimyan passt de bal zonder na te denken. Emilyan is nu in balbezit. Met opzet legt Yedigaryan zijn tegenspeler op de grond. Emilyan roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Emilyan kan niet meer verder spelen. Kasilyan komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASHOT 45%, SFIRM 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ASHOT - SFIRM 1:1