Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Volodyas club Victories
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 20.1
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


7e minuut.
Aghaxanyan speelt de bal door. Tatoyan is nu in balbezit. Tatoyan geeft een lange en hoge pass. Nikolayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolayan haalt uit met een fantastische trap. Janibekyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Demirchyan kopt de bal weg. Klungelig pakt Andreasyan de bal. Rafaelyan rent richting de bal. Nikolayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolayan draait met de bal, schiet en ... Janibekyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Vahanyan met een sublieme pass. Demirchyan met een sublieme pass. Nikolayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rafaelyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rafaelyan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Volodyas club - Victories 0:1

34e minuut.
Janibekyan trapt de bal weg van het doel. Vahanyan rent richting de bal. Vahanyan passt de bal in één keer door. Khachaturyan is nu in balbezit. Khachaturyan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Volodyas club 64%, Victories 36%.
Volodyas club - Victories 0:1

61e minuut.
Setrakyan kopt de bal weg. Andreasyan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vahanyan. Vahanyan krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Vahanyan rent richting de bal. Andreasyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vahanyan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Demirchyan met een snel genomen vrije trap. Khachaturyan rent richting de bal. Khachaturyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Rafaelyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rafaelyan schiet op doel. Daar is Epremyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nikolayan rent richting de bal. Nikolayan draait met de bal, schiet en ... Janibekyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Volodyas club - Victories 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Volodyas club 52%, Victories 48%.
Volodyas club - Victories 0:2