Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Арарат FC Erebuni Football Club
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
15 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 16.9
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


3e minuut.
Manaryan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Meloyan geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Tamazyan de bal onder controle te krijgen. Malkhasyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Malkhasyan haalt uit met een fantastische trap. Muradyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Арарат FC - Erebuni Football Club 0:1

11e minuut.
Meloyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Karinyan onderschept slim de pass. Karinyan passt de bal met de wreef. Aznavour is nu in balbezit. Aznavour haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Abrahamyan heeft problemen om de bal te vangen. Azaryan met een sublieme pass. Gharabaghtsyan rent richting de bal. Malkhasyan verovert de bal door een tackle van achteren. Malkhasyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Kroyan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hovannisyan met een snelle inworp. Karinyan rent richting de bal. Karinyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Dobalyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobalyan geeft de bal voor. Daar is Manaryan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Azaryan is nu in balbezit. Azaryan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Арарат FC 42%, Erebuni Football Club 58%.
Арарат FC - Erebuni Football Club 0:1

51e minuut.
Hovannisyan rent richting de bal. Kroyan begaat een overtreding. Hovannisyan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gharabaghtsyan komt bij de bal en schiet. Abrahamyan heeft problemen om de bal te vangen. Aznavour bereikt de bal nog maar net als eerste. Aznavour schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Muradyan geeft een lange en hoge pass. Tamazyan kopt de bal weg. Muradyan probeert naar een medespeler te passen. Abrahamyan rent richting de bal. Abrahamyan geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sarafyan speelt de bal door. Abrahamyan kopt de bal weg. Aznavour bereikt de bal nog maar net als eerste. Aznavour draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Арарат FC - Erebuni Football Club 1:1

73e minuut.
Daar is Erzrumyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erzrumyan geeft een lange en hoge pass. Malkhasyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rostamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rostamyan haalt uit met een fantastische trap. Muradyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Azaryan is nu in balbezit. Gharabaghtsyan verovert de bal door een tackle van achteren. Malkhasyan onderschept slim de pass. Azaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Azaryan draait met de bal, schiet en ... Muradyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Арарат FC 49%, Erebuni Football Club 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Арарат FC - Erebuni Football Club 1:1