Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.F.C. Masis Kyores
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
39% Spel op eigen helft 61%
13 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 15.3
hopeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


10e minuut.
Gabrielyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabrielyan met een sublieme pass. Barseghyan is nu in balbezit. Barseghyan schiet op doel. Nikosyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Nadjaryan onderschept slim de pass. Nadjaryan met een sublieme pass. Egheyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Egheyan schiet op doel. Haroyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.F.C. Masis - Kyores 1:0

31e minuut.
Gabrielyan rent richting de bal. Gabrielyan passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Hovsepyan de bal onder controle te krijgen. Egheyan rent richting de bal. Egheyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Barseghyan onderschept slim de pass. Iskyan is nu in balbezit. Barseghyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Barseghyan krijgt een gele kaart. Iskyan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Israelyan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gilanyan controleert de bal met de borst. Shageldyan rent richting de bal. Shageldyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
A.F.C. Masis - Kyores 1:1

37e minuut.
Barseghyan rent richting de bal. Barseghyan met een sublieme pass. Sharoyan is nu in balbezit. Shageldyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Shageldyan draait met de bal, schiet en ... Beglaryan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Barseghyan is nu in balbezit. Barseghyan met een sublieme pass. Egheyan rent richting de bal. Egheyan draait met de bal, schiet en ... Haroyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.F.C. Masis - Kyores 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.F.C. Masis 41%, Kyores 59%.
A.F.C. Masis - Kyores 2:1

50e minuut.
Iskyan kopt de bal weg. Israelyan is nu in balbezit. Torossyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Torossyan krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Hovsepyan geeft een hoge lob. Gabrielyan kopt de bal weg. Papalyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Aznavouryan verovert de bal door een tackle van achteren. Aznavouryan geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Shageldyan rent richting de bal. Aivazyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Aivazyan passt de bal in één keer door. Egheyan rent richting de bal. Egheyan haalt uit met een fantastische trap. Haroyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Papalyan rent richting de bal. Barseghyan is nu in balbezit. Papalyan maakt een afschuwelijke overtreding. Barseghyan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Aznavouryan met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Isahakyan rent richting de bal. Isahakyan geeft een hoge lob. Hovsepyan controleert de bal met de borst. Egheyan is nu in balbezit. Egheyan schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.F.C. Masis 36%, Kyores 64%.
A.F.C. Masis - Kyores 2:1