Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ARARAT 16 Erebuni Football Club
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 17.7
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Kaputikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaputikyan geeft een hoge lob. Tamazyan kopt de bal weg. Malkhasyan probeert de bal met de borst te controleren. Malkhasyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Mansuryan verovert de bal door een tackle van achteren. Mansuryan speelt de bal door. Malkhasyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Malkhasyan schiet op doel. Onanyan probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Manaryan zal de hoekschop nemen. Malkhasyan rent richting de bal. Malkhasyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ARARAT 16 - Erebuni Football Club 0:1

7e minuut.
Balyan is nu in balbezit. Mansuryan verovert de bal door een tackle van achteren. Tserunyan rent richting de bal. Tserunyan schiet op doel. Ishkhanyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ARARAT 16 - Erebuni Football Club 0:2

11e minuut.
Egheyan verovert de bal door een tackle van achteren. Egheyan geeft de bal voor. Klungelig pakt Kroyan de bal. Daribyan rent richting de bal. Daribyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ARARAT 16 - Erebuni Football Club 1:2

12e minuut.
Pachajyan onderschept slim de pass. Pachajyan passt de bal zonder na te denken. Daribyan is nu in balbezit. Daribyan schiet op doel. Shalunts heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ARARAT 16 - Erebuni Football Club 2:2

42e minuut.
Ishkhanyan trapt de bal weg van het doel. Hayrapetyan heeft problemen om de bal te vangen. Hayrapetyan probeert naar een medespeler te passen. Daribyan is nu in balbezit. Daribyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ARARAT 16 - Erebuni Football Club 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARARAT 16 51%, Erebuni Football Club 49%.
ARARAT 16 - Erebuni Football Club 3:2

51e minuut.
Antonyan passt de bal in één keer door. Pachajyan rent richting de bal. Pachajyan passt de bal in één keer door. Daribyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Daribyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Ghoukassyan is nu in balbezit. Hayrapetyan rent richting de bal. Hayrapetyan probeert naar een medespeler te passen. Daribyan rent richting de bal. Daribyan draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Kroyan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pachajyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hayrapetyan heeft problemen om de bal te vangen. Hayrapetyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARARAT 16 49%, Erebuni Football Club 51%.
ARARAT 16 - Erebuni Football Club 3:2