Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Erebuni Football Club de hmi
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 18.9
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Manaryan met een sublieme pass. Tserunyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mousheghyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tserunyan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Meloyan met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Mesropyan passt de bal in één keer door. Tserunyan is nu in balbezit. Tserunyan met een sublieme pass. Malkhasyan rent richting de bal. Malkhasyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Sarksyan trapt de bal weg. Meloyan kopt de bal weg. Shalunts is nu in balbezit. Tserunyan is nu in balbezit. Tserunyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Tamazyan is nu in balbezit. Inworp. Tamazyan met de inworp. Tserunyan is nu in balbezit. Tserunyan draait met de bal, schiet en ... Harutyunyan bokst de bal weg. Malkhasyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Malkhasyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Erebuni Football Club - de hmi 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Erebuni Football Club 46%, de hmi 54%.
Erebuni Football Club - de hmi 1:0

52e minuut.
Darbinyan geeft een lange en hoge pass. Keledjyan rent richting de bal. Meloyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Keledjyan onderschept slim de pass. Keledjyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Dourgaryan met een sublieme pass. Mesropyan geeft een hoge lob. Shalunts heeft problemen om de bal te vangen. Avagyan rent richting de bal. Avagyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Mesropyan kopt de bal weg. Meloyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Meloyan passt de bal zonder na te denken. Malkhasyan is nu in balbezit. Malkhasyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Tserunyan passt de bal zonder na te denken. Malkhasyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Malkhasyan haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Sarksyan de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Erebuni Football Club - de hmi 2:0

84e minuut.
Meloyan kopt de bal weg. Malkhasyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarksyan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Malkhasyan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tserunyan neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Erebuni Football Club 36%, de hmi 64%.
Erebuni Football Club - de hmi 2:0