Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
de hmi Erebuni Football Club
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.7 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Inworp. Mkchyan met een snelle inworp. Mansuryan is nu in balbezit. Amiryan onderschept slim de pass. Amiryan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Mansuryan is nu in balbezit. Mansuryan probeert naar een medespeler te passen. Azaryan rent richting de bal. Malkhasyan rent richting de bal. Malkhasyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Sarksyan met een harde bal richting middenveld. Amiryan kopt de bal weg. Kroyan heeft problemen om de bal te vangen. Avagyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Avagyan schiet op doel. Sarafyan bokst de bal weg.

9e minuut.
Kroyan geeft de bal voor. Inworp. Darbinyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Amiryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Amiryan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Darbinyan probeert naar een medespeler te passen. Amiryan speelt de bal door. Klungelig pakt Avagyan de bal. Avagyan draait met de bal, schiet en ... Sarafyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
de hmi - Erebuni Football Club 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: de hmi 51%, Erebuni Football Club 49%.
de hmi - Erebuni Football Club 1:0

59e minuut.
Azaryan verovert de bal door een tackle van achteren. Azaryan probeert naar een medespeler te passen. Malkhasyan is nu in balbezit. Malkhasyan verovert de bal door een tackle van achteren. Malkhasyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Mkchyan onderschept slim de pass. Mkchyan geeft de bal voor. Daar is Sarksyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malkhasyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Malkhasyan schiet op doel. Harutyunyan bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: de hmi 61%, Erebuni Football Club 39%.
de hmi - Erebuni Football Club 1:0