Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PETUL Арарат FC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.5 gemiddelde waardering 18.4
poor Schieten hopeless
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Daar is Peretsyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abrahamyan rent richting de bal. Abrahamyan speelt de bal door. Aznavour rent richting de bal. Aznavour draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Karinyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Karinyan passt de bal zonder na te denken. Aznavour rent richting de bal. Aznavour haalt uit met een fantastische trap. Kalenyan probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Tabanyan speelt de bal door. Peretsyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Aznavour onderschept slim de pass. Karinyan heeft problemen om de bal te vangen. Karinyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PETUL - Арарат FC 0:1

34e minuut.
Abrahamyan met de inworp. Karinyan rent richting de bal. Karinyan schiet op doel. Aznavour bereikt de bal nog maar net als eerste. Aznavour schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Na een snelle pass probeert Kalenyan de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Gharabaghtsyan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tumanyan komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PETUL 58%, Арарат FC 42%.
PETUL - Арарат FC 0:1

53e minuut.
Nikosyan passt de bal zonder na te denken. Koryunyan heeft problemen om de bal te vangen. Abrahamyan is nu in balbezit. Nikosyan rent richting de bal. Nikosyan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Kalenyan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Hovannisyan met de inworp. Karinyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Karinyan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Abrahamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Abrahamyan probeert naar een medespeler te passen. Peretsyan heeft problemen om de bal te vangen. Karinyan onderschept slim de pass. Karinyan geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Tumanyan is nu in balbezit. Nikosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Abrahamyan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Aznavour de bal. Aznavour draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Kalenyan met een harde bal richting middenveld. Nikosyan is nu in balbezit. Abrahamyan begaat een overtreding. Abrahamyan krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Tumanyan met een sublieme pass. Tabanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabanyan geeft een lange en hoge pass. Koryunyan rent richting de bal. Koryunyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PETUL - Арарат FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PETUL 54%, Арарат FC 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PETUL - Арарат FC 1:1