Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DYADYASA Erebuni Football Club
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 17.7
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Meloyan probeert naar een medespeler te passen. Isahakyan is nu in balbezit. Malkhasyan verovert de bal door een tackle van achteren. Tserunyan is nu in balbezit. Tserunyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Nahapetyan trapt de bal weg. Meloyan kopt de bal weg. Araqelyan is nu in balbezit. Malkhasyan onderschept slim de pass. Malkhasyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DYADYASA - Erebuni Football Club 0:1

34e minuut.
Andonyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tserunyan verovert de bal door een tackle van achteren. Tserunyan passt de bal in één keer door. Malkhasyan rent richting de bal. Malkhasyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DYADYASA - Erebuni Football Club 0:2

37e minuut.
Mouradyan passt de bal zonder na te denken. Sharoyan is nu in balbezit. Met opzet legt Shalunts zijn tegenspeler op de grond. Shalunts krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Nahapetyan trapt de bal weg van het doel. Meloyan kopt de bal weg. Isahakyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Malkhasyan onderschept slim de pass. Malkhasyan draait met de bal, schiet en ... Nahapetyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DYADYASA 79%, Erebuni Football Club 21%.
DYADYASA - Erebuni Football Club 0:2

46e minuut.
Araqelyan heeft problemen om de bal te vangen. Araqelyan passt de bal zonder na te denken. Isahakyan is nu in balbezit. Tserunyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tserunyan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

49e minuut.
Kroyan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mkchyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Isahakyan is nu in balbezit. Isahakyan geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Manaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Manaryan geeft een lange en hoge pass. Mansuryan speelt de bal door. Malkhasyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Malkhasyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Meloyan geeft de bal voor. Inworp. Tamazyan met de inworp. Mouradyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mouradyan geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Shalunts rent richting de bal. Shalunts geeft een hoge lob. Daar is Tserunyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malkhasyan is nu in balbezit. Malkhasyan draait met de bal, schiet en ... Nahapetyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Sharoyan rent richting de bal. Mouradyan is nu in balbezit. Sharoyan rent richting de bal. Mouradyan rent richting de bal. Mouradyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Meloyan rent richting de bal. Meloyan passt de bal in één keer door. Mansuryan rent richting de bal. Tserunyan rent richting de bal. Tserunyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DYADYASA - Erebuni Football Club 0:3

78e minuut.
Mouradyan rent richting de bal. Mouradyan passt de bal in één keer door. Kroyan rent richting de bal. Sharoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sharoyan draait met de bal, schiet en ... Sarafyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DYADYASA 53%, Erebuni Football Club 47%.
DYADYASA - Erebuni Football Club 0:3