Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
de hmi Kyores
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 4
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 16.1
slecht Schieten slecht
zwak Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


5e minuut.
Hovsepyan passt de bal zonder na te denken. Mesropyan is nu in balbezit. Koryan maakt een afschuwelijke overtreding. Koryan krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Bagratuni bereikt de bal nog maar net als eerste. Amiryan rent richting de bal. Amiryan passt de bal zonder na te denken. Avagyan probeert de bal met de borst te controleren. Avagyan haalt uit met een fantastische trap. Haroyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
de hmi - Kyores 1:0

16e minuut.
Dourgaryan geeft een lange en hoge pass. Darbinyan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Manaryan. Manaryan krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Dourgaryan passt de bal in één keer door. Darbinyan rent richting de bal. Manaryan begaat een overtreding. Manaryan krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

38e minuut.
Dourgaryan geeft een hoge lob. Inworp. Koryan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Nadjaryan de bal. Nadjaryan geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: de hmi 45%, Kyores 55%.
de hmi - Kyores 1:0

46e minuut.
Amiryan passt de bal zonder na te denken. Kanyan is nu in balbezit. Bagratuni tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bagratuni krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Amiryan rent richting de bal. Amiryan geeft een lange en hoge pass. Kanyan heeft problemen om de bal te vangen. Avagyan rent richting de bal. Avagyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
de hmi - Kyores 2:0

54e minuut.
Dourgaryan rent richting de bal. Dourgaryan passt de bal zonder na te denken. Avagyan is nu in balbezit. Amiryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Amiryan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Klungelig pakt Sarksyan de bal. Sarksyan geeft de bal voor. Israelyan kopt de bal weg. Nadjaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadjaryan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Sarksyan geeft de bal voor. Inworp. Koryan met een snelle inworp. Nadjaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadjaryan geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Mesropyan met een sublieme pass. Amiryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Amiryan passt de bal in één keer door. Avagyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Avagyan draait met de bal, schiet en ... Haroyan bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
de hmi - Kyores 3:0

90e minuut.
Kanyan is nu in balbezit. Kanyan speelt de bal door. Nikosyan rent richting de bal. Avagyan onderschept slim de pass. Avagyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: de hmi 37%, Kyores 63%.
de hmi - Kyores 3:0