Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Erebuni Football Club PETUL
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 14.1
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Daar is Kroyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mkchyan is nu in balbezit. Koryunyan onderschept slim de pass. Koryunyan haalt uit met een fantastische trap. Sarafyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Mansuryan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Aronyan komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Tabanyan rent richting de bal. Tabanyan passt de bal in één keer door. Azaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Malkhasyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Malkhasyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Erebuni Football Club - PETUL 1:0

36e minuut.
Petrosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Azaryan verovert de bal door een tackle van achteren. Azaryan met een sublieme pass. Malkhasyan rent richting de bal. Malkhasyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Erebuni Football Club - PETUL 2:0

40e minuut.
Azaryan rent richting de bal. Azaryan passt de bal met de wreef. Malkhasyan is nu in balbezit. Malkhasyan haalt uit met een fantastische trap. Levonyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Erebuni Football Club - PETUL 3:0

43e minuut.
Levonyan geeft een lange en hoge pass. Petrosyan controleert de bal met de borst. Meloyan met een sublieme pass. Azaryan rent richting de bal. Azaryan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Erebuni Football Club 54%, PETUL 46%.
Erebuni Football Club - PETUL 3:0

55e minuut.
Kroyan geeft de bal voor. Malkhasyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Levonyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Malkhasyan onderschept slim de pass. Malkhasyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Markarov kopt de bal weg. Nikosyan is nu in balbezit. Meloyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikosyan verovert de bal door een tackle van achteren. Nikosyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Azaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Azaryan passt de bal met de wreef. Kalenyan rent richting de bal. Malkhasyan verovert de bal door een tackle van achteren. Malkhasyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Markarov speelt de bal door. Daar is Nikosyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nikosyan met een sublieme pass. Koryunyan is nu in balbezit. Koryunyan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Tamazyan speelt de bal door. Azaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Nikosyan zijn tegenspeler op de grond. Nikosyan krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Petrosyan geeft de bal voor. Inworp. Manaryan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Azaryan de bal. Azaryan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Tabanyan geeft de bal voor. Aronyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Koryunyan rent richting de bal. Koryunyan haalt uit met een fantastische trap. Sarafyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Erebuni Football Club - PETUL 3:1

74e minuut.
Koryunyan passt de bal met de wreef. Aronyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Aronyan passt de bal zonder na te denken. Dardaryan is nu in balbezit. Dardaryan speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Daar is Meloyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nikosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikosyan speelt de bal door. Koryunyan rent richting de bal. Koryunyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Erebuni Football Club 52%, PETUL 48%.
Erebuni Football Club - PETUL 3:1