Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Арарат FC DYADYASA
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
30% Spel op eigen helft 70%
9 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 16.3
hopeless Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Hovannisyan rent richting de bal. Araqelyan verovert de bal door een tackle van achteren. Araqelyan probeert naar een medespeler te passen. Aznavour bereikt de bal nog maar net als eerste. Aznavour haalt uit met een fantastische trap. Nahapetyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Арарат FC - DYADYASA 1:0

43e minuut.
Isahakyan geeft een lange en hoge pass. Erzrumyan is nu in balbezit. Erzrumyan geeft een lange en hoge pass. Aznavour bereikt de bal nog maar net als eerste. Aznavour schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Арарат FC - DYADYASA 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Арарат FC 29%, DYADYASA 71%.
Арарат FC - DYADYASA 2:0

50e minuut.
Babajanyan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hovannisyan met een snelle inworp. Karinyan kan de bal niet met de borst controleren. Karinyan geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Dokhoyan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abrahamyan met een snelle inworp. Karinyan is nu in balbezit. Karinyan geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Арарат FC - DYADYASA 3:0

55e minuut.
Daar is Mouradyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mouradyan passt de bal zonder na te denken. Sharoyan is nu in balbezit. Sharoyan draait met de bal, schiet en ... Frunzyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Araqelyan rent richting de bal. Hovannisyan onderschept slim de pass. Hovannisyan probeert naar een medespeler te passen. Karinyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Karinyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Арарат FC - DYADYASA 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Арарат FC 32%, DYADYASA 68%.
Арарат FC - DYADYASA 4:0