Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
de hmi A.F.C. Masis
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 16.6
poor Schieten hopeless
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Mousheghyan heeft problemen om de bal te vangen. Barseghyan rent richting de bal. Barseghyan speelt de bal door. Egheyan rent richting de bal. Egheyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Dourgaryan verovert de bal door een tackle van achteren. Dourgaryan speelt de bal door. Mesropyan probeert naar een medespeler te passen. Avagyan rent richting de bal. Avagyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Aivazyan probeert naar een medespeler te passen. Keledjyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Keledjyan passt de bal met de wreef. Avagyan rent richting de bal. Avagyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Inworp. Mesropyan met de inworp. Darbinyan rent richting de bal. Darbinyan geeft een lange en hoge pass. Avagyan maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
de hmi - A.F.C. Masis 1:0

22e minuut.
Barseghyan kopt de bal weg. Shalunts rent richting de bal. Egheyan onderschept slim de pass. Egheyan draait met de bal, schiet en ... Malkhasyan probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Mousheghyan geeft de bal voor. Inworp. Isahakyan met de inworp. Klungelig pakt Barseghyan de bal. Barseghyan geeft een hoge lob. Harutyunyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: de hmi 58%, A.F.C. Masis 42%.
de hmi - A.F.C. Masis 1:0

47e minuut.
Dourgaryan speelt de bal door. Mesropyan is nu in balbezit. Aznavouryan speelt de bal door. Egheyan is nu in balbezit. Egheyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
de hmi - A.F.C. Masis 1:1

62e minuut.
Aznavouryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Barseghyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Barseghyan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Egheyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Egheyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Doeltrap. Harutyunyan trapt de bal weg. Aivazyan kopt de bal weg. Barseghyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Barseghyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Mesropyan geeft de bal voor. Avagyan rent richting de bal. Aivazyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aivazyan krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Sharoyan geeft een hoge lob. Inworp. Darbinyan met een snelle inworp. Keledjyan is nu in balbezit. Keledjyan geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Gabrielyan is nu in balbezit. Gabrielyan passt de bal zonder na te denken. Shalunts is nu in balbezit. Egheyan verovert de bal door een tackle van achteren. Egheyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
de hmi - A.F.C. Masis 1:2

78e minuut.
Kanyan passt de bal met de wreef. Isahakyan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Shalunts. Shalunts krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Keledjyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Keledjyan passt de bal in één keer door. Avagyan is nu in balbezit. Avagyan schiet op doel. Beglaryan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
de hmi - A.F.C. Masis 2:2

84e minuut.
Isahakyan is nu in balbezit. Mousheghyan verovert de bal door een tackle van achteren. Mousheghyan passt de bal zonder na te denken. Keledjyan rent richting de bal. Keledjyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
de hmi - A.F.C. Masis 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: de hmi 54%, A.F.C. Masis 46%.
de hmi - A.F.C. Masis 3:2