Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DYADYASA ARARAT 16
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 16.7
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Andonyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Andonyan geeft de bal voor. Dokhoyan controleert de bal met de borst. Gevorgyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gevorgyan geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Mouradyan rent richting de bal. Mouradyan passt de bal met de wreef. Mkchyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Mkchyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mkchyan geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Isahakyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Isahakyan passt de bal in één keer door. Sharoyan rent richting de bal. Sharoyan draait met de bal, schiet en ... Ishkhanyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DYADYASA - ARARAT 16 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DYADYASA 56%, ARARAT 16 44%.
DYADYASA - ARARAT 16 1:0

48e minuut.
Balyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mkchyan is nu in balbezit. Mkchyan speelt de bal door. Sharoyan is nu in balbezit. Sharoyan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Klungelig pakt Andonyan de bal. Andonyan met een sublieme pass. Sharoyan rent richting de bal. Mouradyan is nu in balbezit. Mouradyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Tamazyan probeert de bal met de borst te controleren. Tamazyan geeft de bal voor. Klungelig pakt Isahakyan de bal. Mouradyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mouradyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Sharoyan passt de bal met de wreef. Egheyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamazyan speelt de bal door. Sharoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sharoyan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Antonyan geeft een lange en hoge pass. Amiryan is nu in balbezit. Matevosyan maakt een afschuwelijke overtreding. Matevosyan krijgt een gele kaart.

90e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gevorgyan zal de hoekschop nemen. Daar is Pachajyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Araqelyan probeert naar een medespeler te passen. Amiryan controleert de bal met de borst.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DYADYASA 47%, ARARAT 16 53%.
DYADYASA - ARARAT 16 1:0