Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ARARAT 16 DYADYASA
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 16.7
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


13e minuut.
Miranyan met een harde bal richting middenveld. Balyan kopt de bal weg. Hayrapetyan is nu in balbezit. Hayrapetyan haalt uit met een fantastische trap. Nahapetyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ARARAT 16 - DYADYASA 1:0

20e minuut.
Nazaretsyan rent richting de bal. Nazaretsyan geeft een lange en hoge pass. Hayrapetyan is nu in balbezit. Amiryan is nu in balbezit. Amiryan schiet op doel. Nahapetyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Tamazyan verovert de bal door een tackle van achteren. Tamazyan speelt de bal door. Klungelig pakt Sharoyan de bal. Sharoyan schiet op doel. Ishkhanyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ARARAT 16 - DYADYASA 1:1

34e minuut.
Kaputikyan verovert de bal door een tackle van achteren. Kaputikyan passt de bal zonder na te denken. Dokhoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Amiryan rent richting de bal. Amiryan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Amiryan rent richting de bal. Isahakyan onderschept slim de pass. Hayrapetyan verovert de bal door een tackle van achteren. Amiryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Amiryan draait met de bal, schiet en ... Nahapetyan bokst de bal weg.

39e minuut.
Isahakyan met een sublieme pass. Antonyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonyan met een sublieme pass. Hayrapetyan rent richting de bal. Hayrapetyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARARAT 16 40%, DYADYASA 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ARARAT 16 - DYADYASA 1:1

56e minuut.
Inworp. Araqelyan met een snelle inworp. Gabrielyan met een sublieme pass. Sharoyan rent richting de bal. Sharoyan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

65e minuut.
Mkchyan rent richting de bal. Mkchyan geeft een hoge lob. Onanyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mkchyan rent richting de bal. Mkchyan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Onanyan heeft problemen om de bal te vangen. Sharoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sharoyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ARARAT 16 - DYADYASA 1:2

68e minuut.
Nazaretsyan geeft de bal voor. Hayrapetyan is nu in balbezit. Hayrapetyan probeert naar een medespeler te passen. Amiryan rent richting de bal. Amiryan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Mkchyan met de inworp. Isahakyan is nu in balbezit. Antonyan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Antonyan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARARAT 16 53%, DYADYASA 47%.
ARARAT 16 - DYADYASA 1:2