Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kyores Арарат FC
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.3 gemiddelde waardering 17.9
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


11e minuut.
Tumanyan met een sublieme pass. Daar is Hovannisyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koryan begaat een overtreding. Hovannisyan wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

15e minuut.
Sukiasyan met een sublieme pass. Israelyan geeft een lange en hoge pass. Erzrumyan heeft problemen om de bal te vangen. Shageldyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Shageldyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Abrahamyan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Abrahamyan de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bagratuni. Bagratuni krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Frunzyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Shageldyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Frunzyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Shageldyan raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Israelyan neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Bagratuni geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abrahamyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Karinyan rent richting de bal. Karinyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Bagratuni met een sublieme pass. Klungelig pakt Aznavour de bal. Bagratuni bereikt de bal nog maar net als eerste. Aznavour onderschept slim de pass. Aznavour schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kyores 68%, Арарат FC 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kyores - Арарат FC 0:0

49e minuut.
Israelyan probeert de bal aan de voet te houden. Karinyan is nu in balbezit. Karinyan passt de bal in één keer door. Aznavour rent richting de bal. Aznavour haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Shageldyan heeft problemen om de bal te vangen. Nadjaryan rent richting de bal. Abrahamyan onderschept slim de pass. Shageldyan verovert de bal door een tackle van achteren. Shageldyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Israelyan is nu in balbezit. Hovannisyan onderschept slim de pass. Hovannisyan probeert naar een medespeler te passen. Karinyan rent richting de bal. Karinyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kyores - Арарат FC 0:1

73e minuut.
Bagratuni is nu in balbezit. Abrahamyan verovert de bal door een tackle van achteren. Abrahamyan passt de bal met de wreef. Aznavour is nu in balbezit. Aznavour haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Haroyan trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mihranyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hovannisyan is nu in balbezit. Hovannisyan geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Karinyan speelt de bal door. Shageldyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Shageldyan passt de bal met de wreef. Nadjaryan is nu in balbezit. Nadjaryan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Karinyan met een sublieme pass. Aznavour is nu in balbezit. Nikosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Aznavour onderschept slim de pass. Aznavour draait met de bal, schiet en ... Haroyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Karinyan is nu in balbezit. Karinyan probeert naar een medespeler te passen. Shageldyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadjaryan rent richting de bal. Nadjaryan haalt uit met een fantastische trap. Muradyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kyores 54%, Арарат FC 46%.
Kyores - Арарат FC 0:1