Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Арарат FC Kyores
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
35% Spel op eigen helft 65%
12 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 15.5
hopeloos Schieten slecht
waardeloos Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Gharabaghtsyan probeert naar een medespeler te passen. Aznavour rent richting de bal. Hovsepyan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Aznavour is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Karinyan zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Karinyan met een sublieme pass. Aznavour bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikosyan kan de bal niet met de borst controleren. Aznavour bereikt de bal nog maar net als eerste. Aznavour schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Арарат FC - Kyores 1:0

37e minuut.
Abrahamyan met een sublieme pass. Papalyan probeert de bal met de borst te controleren. Aznavour is nu in balbezit. Karinyan rent richting de bal. Karinyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Арарат FC - Kyores 2:0

42e minuut.
Abrahamyan speelt de bal door. Karinyan rent richting de bal. Karinyan passt de bal met de wreef. Aznavour rent richting de bal. Aznavour draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Арарат FC 32%, Kyores 68%.
Арарат FC - Kyores 2:0

57e minuut.
Karinyan verovert de bal door een tackle van achteren. Karinyan probeert naar een medespeler te passen. Aznavour is nu in balbezit. Aznavour draait met de bal, schiet en ... Hovsepyan probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Abrahamyan probeert naar een medespeler te passen. Bagratuni is nu in balbezit. Aznavour schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Aznavour is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

67e minuut.
Nikosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikosyan geeft een hoge lob. Gharabaghtsyan kopt de bal weg. Abrahamyan is nu in balbezit. Abrahamyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Арарат FC 37%, Kyores 63%.
Арарат FC - Kyores 2:0