Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PETUL ARARAT 16
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 17.4
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Markarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Markarov passt de bal zonder na te denken. Koryunyan probeert de bal met de borst te controleren. Nikosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikosyan draait met de bal, schiet en ... Ishkhanyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Petrosyan rent richting de bal. Balyan verovert de bal door een tackle van achteren. Peretsyan rent richting de bal. Balyan onderschept slim de pass. Balyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PETUL - ARARAT 16 0:1

17e minuut.
Klungelig pakt Nikosyan de bal. Nikosyan geeft een hoge lob. Antonyan rent richting de bal. Koryunyan onderschept slim de pass. Koryunyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PETUL 40%, ARARAT 16 60%.
PETUL - ARARAT 16 0:1

49e minuut.
Antonyan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Karinyan komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Gevorgyan met een snelle inworp. Peretsyan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hayrapetyan. Hayrapetyan krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Egheyan speelt de bal door. Nazaretsyan rent richting de bal. Nikosyan is nu in balbezit. Koryunyan rent richting de bal. Koryunyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Amiryan rent richting de bal. Frunzyan onderschept slim de pass. Frunzyan geeft de bal voor. Koryunyan is nu in balbezit. Koryunyan draait met de bal, schiet en ... Ishkhanyan bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PETUL 66%, ARARAT 16 34%.
PETUL - ARARAT 16 0:1