Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DYADYASA de hmi
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
2 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Keledjyan verovert de bal door een tackle van achteren. Keledjyan passt de bal zonder na te denken. Avagyan is nu in balbezit. Avagyan schiet op doel. Miranyan probeert de bal aan de voet te houden. Nahapetyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Malkhasyan verovert de bal door een tackle van achteren. Malkhasyan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tamazyan met een snelle inworp. Mouradyan geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DYADYASA 64%, de hmi 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DYADYASA - de hmi 0:0

53e minuut.
Daar is Sarksyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harutyunyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Sharoyan is nu in balbezit. Harutyunyan probeert naar een medespeler te passen. Avagyan rent richting de bal. Avagyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Mousheghyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mousheghyan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Avagyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Avagyan draait met de bal, schiet en ... Nahapetyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DYADYASA - de hmi 0:1

58e minuut.
Keledjyan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Shirinyan komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Kanyan geeft de bal voor. Avagyan is nu in balbezit. Met opzet legt Andonyan zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Andonyan naar de kleedkamers voor een vroege douche.

86e minuut.
Shirinyan kan de bal niet met de borst controleren. Mouradyan rent richting de bal. Shirinyan begaat een overtreding. Mouradyan roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Mouradyan kan niet meer verder spelen. Aznavouryan komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Dokhoyan rent richting de bal. Kanyan verovert de bal door een tackle van achteren. Kanyan met een sublieme pass. Shirinyan heeft problemen om de bal te vangen. Shirinyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DYADYASA 49%, de hmi 51%.
DYADYASA - de hmi 0:1