Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Erebuni Football Club Kyores
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
43% Spel op eigen helft 57%
18 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 13.9
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


12e minuut.
Daar is Israelyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meloyan is nu in balbezit. Meloyan passt de bal met de wreef. Malkhasyan is nu in balbezit. Malkhasyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Erebuni Football Club - Kyores 1:0

14e minuut.
Meloyan rent richting de bal. Meloyan speelt de bal door. Malkhasyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Malkhasyan schiet op doel. Nikosyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Azaryan passt de bal in één keer door. Malkhasyan is nu in balbezit. Malkhasyan draait met de bal, schiet en ... Nikosyan verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Mansuryan passt de bal met de wreef. Meloyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Meloyan probeert naar een medespeler te passen. Malkhasyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Malkhasyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Haroyan trapt de bal weg. Inworp. Tamazyan met een snelle inworp. Meloyan controleert de bal met de borst. Meloyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Karinyan onderschept slim de pass. Karinyan geeft de bal voor. Daar is Patyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Koryan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Meloyan probeert naar een medespeler te passen. Kroyan heeft problemen om de bal te vangen. Shageldyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Shageldyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Meloyan rent richting de bal. Nadjaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadjaryan passt de bal met de wreef. Shageldyan rent richting de bal. Shageldyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Patyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nadjaryan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Patyan. Patyan krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Meloyan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rostamyan komt het veld opgelopen. Azaryan legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Erebuni Football Club 41%, Kyores 59%.
Erebuni Football Club - Kyores 1:0

56e minuut.
Mkchyan kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Iskyan met een snelle inworp. Papalyan is nu in balbezit. Mansuryan geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Koryan is nu in balbezit. Patyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Patyan probeert naar een medespeler te passen. Shageldyan rent richting de bal. Shageldyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Mansuryan met een sublieme pass. Azaryan is nu in balbezit. Azaryan speelt de bal door. Malkhasyan rent richting de bal. Malkhasyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Erebuni Football Club 44%, Kyores 56%.
Erebuni Football Club - Kyores 1:0