Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCLION PYUNIK
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
3 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 19.5
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


25e minuut.
Nadjaryan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tunboyacyan met een snelle inworp. Mnatsakanyan is nu in balbezit. Mnatsakanyan geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Mnatsakanyan verovert de bal door een tackle van achteren. Haroyan is nu in balbezit. Mnatsakanyan verovert de bal door een tackle van achteren. Shahinyan rent richting de bal. Shahinyan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Adamyan heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Khatcheryan. Adamyan raakt geblesseerd tijdens het duel. Dadalyan wilt de vrije trap nemen. Jamgochyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCLION - PYUNIK 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCLION 45%, PYUNIK 55%.
FCLION - PYUNIK 0:1

75e minuut.
Hovannisyan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tunboyacyan met de inworp. Mnatsakanyan kan de bal niet met de borst controleren. Mnatsakanyan geeft een lange en hoge pass. Terryan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Shahinyan rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FCLION - PYUNIK 1:1

76e minuut.
Adamyan rent richting de bal. Mnatsakanyan verovert de bal door een tackle van achteren. Mnatsakanyan met een sublieme pass. Shahinyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Shahinyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCLION 29%, PYUNIK 71%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FCLION - PYUNIK 1:1