Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCLION rtkkgfir
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 16.3
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Ilouyan rent richting de bal. Ilouyan geeft een lange en hoge pass. Telunts heeft problemen om de bal te vangen. Levonyan is nu in balbezit. Andonyan rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCLION - rtkkgfir 0:1

15e minuut.
Tunboyacyan kopt de bal weg. Daar is Orbelyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Levonyan rent richting de bal. Levonyan schiet op doel. Jamgochyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCLION - rtkkgfir 0:2

24e minuut.
Movsisyan onderschept slim de pass. Movsisyan geeft de bal voor. Danayan probeert de bal aan de voet te houden. Mnatsakanyan is nu in balbezit. Mnatsakanyan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Ilouyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilouyan met een sublieme pass. Setrakyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Andonyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Andonyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Movsisyan geeft een lange en hoge pass. Setrakyan probeert de bal aan de voet te houden. Andonyan rent richting de bal. Andonyan schiet op doel. Khatcheryan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Ilouyan is nu in balbezit. Mnatsakanyan is nu in balbezit. Mnatsakanyan speelt de bal door. Shahinyan rent richting de bal. Shahinyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCLION - rtkkgfir 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCLION 57%, rtkkgfir 43%.
FCLION - rtkkgfir 1:2

77e minuut.
Azaryan geeft een lange en hoge pass. Andonyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mardanyan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mardanyan krijgt een gele kaart. Andonyan raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Andonyan neemt zijn aanloop.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCLION 36%, rtkkgfir 64%.
FCLION - rtkkgfir 1:2