Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
rtkkgfir fc alberto
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 15.8
unsatisfactory Schieten hopeless
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Meschyan heeft problemen om de bal te vangen. Danayan rent richting de bal. Met opzet legt Meschyan zijn tegenspeler op de grond. Danayan raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Danayan kan niet meer verder spelen. Dokhoyan komt het veld opgelopen. Hovhannisyan met een snel genomen vrije trap. Kakussyan kopt de bal weg. Sargsyan heeft problemen om de bal te vangen. Sargsyan geeft een hoge lob. Aprikyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Mkoyan geeft een hoge lob. Inworp. Movsisyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Andonyan is nu in balbezit. Andonyan schiet op doel. Asatryan bokst de bal weg. Keledjyan is nu in balbezit. Levonyan verovert de bal door een tackle van achteren. Levonyan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Khanchvankyan kopt de bal weg. Daar is Arturyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meschyan speelt de bal door. Daar is Amirbekyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amirbekyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
rtkkgfir - fc alberto 0:1

31e minuut.
Andonyan rent richting de bal. Kakussyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Andonyan verovert de bal door een tackle van achteren. Levonyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Levonyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Mkoyan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Amirbekyan komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Amirbekyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dokhoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Amirbekyan verovert de bal door een tackle van achteren. Amirbekyan haalt uit met een fantastische trap. Aprikyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rtkkgfir 51%, fc alberto 49%.
rtkkgfir - fc alberto 0:1

49e minuut.
Amirbekyan rent richting de bal. Amirbekyan geeft de bal voor. Dourgaryan kopt de bal weg. Meschyan is nu in balbezit. Meschyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Sargsyan speelt de bal door. Dokhoyan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Meschyan. Meschyan krijgt een gele kaart. Dokhoyan roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Dokhoyan kan niet meer verder spelen. Danayan komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Khanchvankyan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sargsyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Meschyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Meschyan geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Daar is Danayan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meschyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Meschyan speelt de bal door. Amirbekyan rent richting de bal. Amirbekyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
rtkkgfir - fc alberto 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rtkkgfir 58%, fc alberto 42%.
rtkkgfir - fc alberto 0:2