Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCLION F.C.Barselona
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 16.4
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen hopeless
poor Verdedigen weak


18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Saribekyan met de inworp. Orbelyan is nu in balbezit. Kocharyan verovert de bal door een tackle van achteren. Kocharyan schiet op doel. Jamgochyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCLION - F.C.Barselona 0:1

23e minuut.
Keshishyan rent richting de bal. Mnatsakanyan onderschept slim de pass. Mnatsakanyan probeert naar een medespeler te passen. Shahinyan is nu in balbezit. Shahinyan schiet op doel. Gabrielyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gabrielyan speelt de bal door. Telunts kopt de bal weg. Keshishyan is nu in balbezit. Orbelyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Orbelyan geeft de bal voor. Gabrielyan bokst de bal weg.

38e minuut.
Inworp. Egheyan met de inworp. Kocharyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocharyan haalt uit met een fantastische trap. Beglaryan heeft problemen om de bal te vangen. Jamgochyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Bareghamyan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gabrielyan komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Keshishyan probeert de bal met de borst te controleren. Keshishyan speelt de bal door. Telunts probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Beglaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Beglaryan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FCLION - F.C.Barselona 0:2

45e minuut.
Egheyan rent richting de bal. Malkhazyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabrielyan maakt een afschuwelijke overtreding. Gabrielyan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCLION 58%, F.C.Barselona 42%.
FCLION - F.C.Barselona 0:2

49e minuut.
Toumanyan geeft de bal voor. Inworp. Saribekyan met de inworp. Klungelig pakt Kocharyan de bal. Kocharyan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Beglaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Beglaryan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCLION - F.C.Barselona 0:3

66e minuut.
Kocharyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocharyan passt de bal in één keer door. Keshishyan met een sublieme pass. Saribekyan rent richting de bal. Saribekyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Kirakosyan is nu in balbezit. Kirakosyan passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Orbelyan de bal. Beglaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Beglaryan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Baghramyan rent richting de bal. Egheyan onderschept slim de pass. Egheyan geeft een hoge lob. Kocharyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocharyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Tunboyacyan onderschept slim de pass. Tunboyacyan speelt de bal door. Dadalyan speelt de bal door. Saribekyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Saribekyan geeft een hoge lob. Jamgochyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Gabrielyan met een sublieme pass. Mnatsakanyan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kirakosyan. Kirakosyan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCLION 63%, F.C.Barselona 37%.
FCLION - F.C.Barselona 0:3