Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kotayq Ararat-2003
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 17.3
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


13e minuut.
Saribekyan verovert de bal door een tackle van achteren. Yeghiazaryan rent richting de bal. Danayan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Danayan naar de kleedkamers voor een vroege douche.

14e minuut.
Areyan geeft een lange en hoge pass. Zakaryan probeert de bal aan de voet te houden. Aivazyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Aivazyan draait met de bal, schiet en ... Khorenyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kotayq - Ararat-2003 1:0

16e minuut.
Manaryan rent richting de bal. Aivazyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Manaryan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tadevosyan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Petrosyan is nu in balbezit. Petrosyan speelt de bal door. Mirzoyan is nu in balbezit. Mirzoyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kotayq - Ararat-2003 1:1

34e minuut.
Mheryan passt de bal met de wreef. Hovivyan heeft problemen om de bal te vangen. Aivazyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Aivazyan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Zakaryan geeft de bal voor. Mirzoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirzoyan passt de bal met de wreef. Manaryan is nu in balbezit. Manaryan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kotayq 61%, Ararat-2003 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kotayq - Ararat-2003 1:1

54e minuut.
Tadevosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tadevosyan passt de bal zonder na te denken. Manaryan is nu in balbezit. Manaryan haalt uit met een fantastische trap. Ispiryan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kotayq - Ararat-2003 1:2

77e minuut.
Tadevosyan speelt de bal door. Khanchvankyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Manaryan onderschept slim de pass. Manaryan draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Matevosyan de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kotayq - Ararat-2003 1:3

85e minuut.
Andonyan geeft een hoge lob. Tsolakyan is nu in balbezit. Tsolakyan geeft de bal voor. Aivazyan is nu in balbezit. Aivazyan haalt uit met een fantastische trap. Khorenyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Yeghiazaryan rent richting de bal. Yeghiazaryan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Matevosyan de bal. Manaryan verovert de bal door een tackle van achteren. Manaryan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kotayq 51%, Ararat-2003 49%.
Kotayq - Ararat-2003 1:3